Op pad met een grote groep mensen? Huur een touringcar bij Sallandtours!

Busverhuur

Op pad met een grote groep mensen? Dan kunt u bij Sallandtours een touringcar huren. Deze zijn geschikt voor onder andere bedrijfsvervoer, personeelsreizen, dagtochten, schoolreizen, vakantiereizen en landelijke evenementen. We beschikken over een uitgebreid wagenpark dat onder andere bestaat uit een aantal luxe touringcars.

Touringcar voor 64 personen!

Voor zowel particulieren als bedrijven is het huren van een touringcar veruit de beste optie om grote groepen mensen veilig naar hun eindbestemming te brengen. De touringcars van Sallandtours bieden ruimte tot wel 64 personen en beschikken over voldoende beenruimte en comfortabele stoelen. Uiteraard bent u altijd verzekerd van een professionele chauffeur.

Touringcar reserveren?

Wilt u een touringcar reserveren? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook

J.A. Bentum

"Wij van dartorganisatie SDC rijden al jarenlang met Sallandtours. De persoonlijke benadering en de nette bussen zijn voor ons de reden om elke keer weer met dit bedrijf op pad te gaan. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan."

J.A.Bentum
Coach en begeleider LACO Teams