Koeltransport Raalte

Voor een ervaren specialist in koeltransport in Raalte gaat u naar Sallandkoeriers. Wij zitten jaren in het vak en beschikken over de beste materialen en wagens. Bij Sallandkoeriers kunt u er altijd van op aan dat uw producten op optimale wijze worden vervoerd.

Onmisbare koeltransport Zwolle

Als versproducten moeten worden vervoerd is koeltransport onmisbaar. U wilt tenslotte dat uw vleeswaren, groenten en fruit en zuivelproducten is perfecte staat worden afgeleverd. Ook medicijnen moeten op juiste temperatuur blijven, willen we deze in goede staat kunnen afleveren.

De temperatuur is dus cruciaal. Om er voor te zorgen dat deze correct is, wordt het continu  gecontroleerd. Niet alleen de temperatuur, maar ook tijd speelt een grote rol bij koeltransport. Vooral bij medicijnen is het belangrijk dat de levering op tijd plaatsvindt.

Koeltransport in Zwolle regelt u bij Sallandkoeriers

Een verkeerde levering is onacceptabel en kost u handen vol geld. Wij werken dan ook alleen met ervaren chauffeurs die weten hoe belangrijk koeltransport is. Zij zorgen altijd voor een snelle en toch veilig vervoer van uw zending.

Sallandkoeriers in Raalte levert goederen  in binnen- en buitenland. Wij zijn beschikbaar voor  periodiek transport, eenmalig transport en spoedzendingen. Bij bieden topservice, ongeacht de bestemming en de grote van de lading. Dit realiseren wij door te werken met de beste materialen en specialisten. We zorgen er altijd voor dat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en technieken. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve levering die altijd binnen de gestelde tijd wordt gerealiseerd.

Neem vrijblijvend contact op met Sallandkoeriers in Raalte als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen. Onze medewerkers informeren u graag.
 

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook