Touringcar schoolkamp Overijssel

Het jaarlijkse schoolkamp is een hoogtepunt voor veel leerlingen, zowel op de bassischool als op middelbare scholen. De leerlingen kijken er vaak al maanden naar uit. Het schoolkamp is op de basisschool vaak de afsluiting van een periode van acht jaar met min of meer dezelfde leerlingen optrekken. Op de middelbare school wordt vaak een kamp georganiseerd in de brugklas om de leerlingen met elkaar kennis te laten maken. In hogere leerjaren volgt dan vaak nog een schoolreis naar het buitenland. Een touringcar schoolkamp Overijssel regelt u snel en simpel bij Salland Tours.

Touringcar schoolkamp Overijssel goed geregeld

Het vervoer van scholieren naar hun schoolkamp vraagt bepaalde vaardigheden van de chauffeur. Als u kiest voor het reserveren van een touringcar schoolkamp Overijssel via ons bedrijf, dan weet u zeker dat dit goed geregeld is. Onze chauffeurs weten hoe ze met kinderen moeten omgaan. Wij doen er alles aan om het vervoer vlot en prettig te laten verlopen, zowel voor de leerlingen als voor hun begeleiders. Het schoolkamp wordt op deze manier voor de groep een onvergetelijke ervaring.

Regel tijdig het vervoer voor uw schoolkamp

De data voor schoolreizen en voor het schoolkamp worden vaak al ruim van tevoren gepland. Zodra u weet wanneer u een touringcar schoolkamp Overijssel nodig heeft, is het verstandig deze direct te reserveren. Dit voorkomt teleurstellingen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0570 – 523 939. Wij zijn uiteraard ook per e-mail bereikbaar, ons adres is info@sallandtours.nl. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook