Touringcarbedrijf Zwolle

Bent u op zoek naar een touringcarbedrijf dat een grote groep mensen kan vervoeren in Zwolle? Dan bent u bij Sallandtours aan het juiste adres. Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf dat vervoer verzorgt voor onder andere bedrijfsvervoer, personeelsreizen, dagtochten, schoolreizen, vakantiereizen en landelijke evenementen. Ons touringcarbedrijf in Zwolle beschikt over een ruim wagenpark dat beschikt over een hoeveelheid luxe touringcars. Verder staan persoonlijke service en klantgerichtheid bij ons voorop. Wij doen dan ook altijd ons uiterste best om al uw wensen te realiseren!

Voor al uw uitjes hét touringcarbedrijf in Zwolle   

Bij Sallandtours helpen wij u met onze klantgerichtheid, jarenlange ervaring, scherpe prijzen en een betrouwbaar wagenpark verder met het vervoeren van een grote groep mensen tijdens allerlei gelegenheden. De luxe touringcars van ons touringcarbedrijf in Zwolle bieden plek aan wel 64 personen en beschikken over comfortabele stoelen met een ruime hoeveelheid beenruimte en maximale bagageruimte. Daarnaast worden al onze touringcars bestuurt door een professionele chauffeur. Sallandtours is daarom hét touringcarbedrijf voor al uw uitjes in en rondom Zwolle.

Neem contact op

Bij Sallandtours verzorgen wij u een onvergetelijke reis. Nieuwsgierig naar hoe wij u verder kunnen helpen? Bel ons dan op het nummer 0570 – 523939 of stuur een e-mail naar info@sallandtours.nl. U kunt u ook door ons laten bellen wanneer u uw telefoonnummer achterlaat op onze website. Vanzelfsprekend bent u ook vrij om bij ons langs te komen op ons adres aan de Industrieweg 1c in Wijhe. Ook is het mogelijk eenvoudig via onze website een offerte aan te vragen.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook