Bel ons: 0570 523939   |   e-mail: info@sallandtours.nl

Sallandtours is dé plek voor het boeken van een onvergetelijke voetbalreis voor een betaalbare prijs!

Voetbalreizen

Uw partner voor voetbalreizen en sponsor van voetbalvereniging Wijhe 92 , Heino, SVI , Overwetering

Sallandtours is voor alle liefhebbers van het voetbalspel dé plek voor het boeken van een onvergetelijke voetbalreis voor een betaalbare prijs. Sallandtours biedt u de mogelijkheid om de spanning en sensatie live in een sfeervol voetbalstadion te proeven in een wedstrijd van uw keuze. Sallandtours organiseert voetbalreizen per luxe touringcar en u kunt uw voetbalreis zelf geheel op maat samenstellen. U kunt natuurlijk ook  met uw voetbalvereniging of supportersgroep een wedstrijd bezoeken van het Nederlands elftal maar ook een uitwedstrijd bezoeken van een elftal van uw eigen voetbalvereniging is uiteraard mogelijk.

Voetbalreizen aanbod

Het aanbod van voetbalreizen bestaat bij ons hoofdzakelijk uit één daagse reizen binnen Nederland maar ook naar Duitsland is mogelijk. Wij kunnen u aanbieden een compleet verzorgde reis naar wedstrijden in de Bundesliga.  Deze zijn dus incl. toegangskaart wedstrijd, busvervoer en parkeerkosten. Hierbij valt te denken aan wedstrijden van:

 

Borussia Dortmund
Schalke 04
Borussia Mönchengladbach
Weder Bremen
Hamburger  SV
Bayer Leverkusen
Fortuna Düsseldorf
Dortmund
Gelchen Kirchen
Mönchengladbach
Bremen
Hamburg
Leverkusen
Düsseldorf

 

Ook voetbalwedstrijden bezoeken in Engeland, Spanje, Italië en Schotland is mogelijk. Met clubs als FC Barcelona, Liverpool, Manchester United, Real Madrid, Inter Milan, Chelsea, Celtic en Tottenham Hotspur  in ons assortiment, zult u ongetwijfeld een onvergetelijke voetbalreis beleven. Vele honderden tevreden klanten gingen u voor en beleefden de afgelopen jaren een onvergetelijke voetbalreis in het buitenland. Laat u overtuigen en neem contact met ons op voor de actuele mogelijkheden.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook

J.A. Bentum

"Wij van dartorganisatie SDC rijden al jarenlang met Sallandtours. De persoonlijke benadering en de nette bussen zijn voor ons de reden om elke keer weer met dit bedrijf op pad te gaan. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan."

J.A.Bentum
Coach en begeleider LACO Teams