Service en klantgerichtheid

Over ons

Bij Sallandtours staat service en klantgerichtheid voorop. Bij ons is de klant nog koning: wij proberen altijd uw wens te realiseren. Dankzij onze klantgerichtheid, onze jarenlange ervaring, scherpe prijsstelling en een betrouwbaar wagenpark mogen wij voor vele bedrijven, scholen en particulieren het reizen verzorgen.

Kies voor Sallandtours en kies voor een professionele chauffeur met ruimschootse ervaring in het binnen- en buitenland. Voor  particuliere of zakelijke doeleinden: voor praktisch iedere vervoerswens hebben wij de oplossing.

DekraSeal certificaat

Sallandtours heeft een modern wagenpark voor een veilige, comfortabele reis:

Van Hool T917 Acron

De Acron is een moderne, comfortabele bus met een lengte van 14 meter. De Acron biedt plaats aan 62 personen.

Van Hool T917 Astron

De Astron is een hoge uitvoering van de Acron en heeft een lengte van 14m. Ook deze bus biedt plaats aan 64 personen.

Van Hool T915 Acron

Deze moderne T915 Acron is een moderne, comfortabele bus met een lengte van 12 meter. De bus biedt plaats aan 50 personen.

Temsa MD9

Deze complete touringcar biedt plaats aan 33 personen en is voorzien van Toilet,Koffie bar, Koelkast en Radio CD-DVD Videoscherm en Microfoon.
Milieu kwalificatie; Euro 6. Beschikt over een grote bagage opbergruimte.

J.A. Bentum

"Wij van dartorganisatie SDC rijden al jarenlang met Sallandtours. De persoonlijke benadering en de nette bussen zijn voor ons de reden om elke keer weer met dit bedrijf op pad te gaan. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan."

J.A.Bentum
Coach en begeleider LACO Teams