Service en klantgerichtheid

Over ons

Bij Sallandtours staat service en klantgerichtheid voorop. Bij ons is de klant nog koning: wij proberen altijd uw wens te realiseren. Dankzij onze klantgerichtheid, onze jarenlange ervaring, scherpe prijsstelling en een betrouwbaar wagenpark mogen wij voor vele bedrijven, scholen en particulieren het reizen verzorgen.

Kies voor Sallandtours en kies voor een professionele chauffeur met ruimschootse ervaring in het binnen- en buitenland. Voor  particuliere of zakelijke doeleinden: voor praktisch iedere vervoerswens hebben wij de oplossing.

DekraSeal certificaat

Sallandtours heeft een modern wagenpark voor een veilige, comfortabele reis:

Van Hool T915 Acron

Deze moderne T915 Acron is een moderne, comfortabele bus met een lengte van 12 meter. De bus biedt plaats aan 50 personen en is o.a. voorzien van toilet, koelkast, koffiezetapparaat en beeldschermen.

Temsa MD9

Deze compacte maar complete touringcar biedt plaats aan 33 personen en is voorzien van toilet, koelkast, koffieaparaat, worstenbak en Radio CD-DVD Videoscherm en Microfoon. De Temsa MD9 is voorzien van een automaat versnellingsbak. Tesamen met luxe passagierstoelen zorgt dit voor een optimaal rijcomfort.

Van Hool EX17H

De van Hool EX17H (euro 6 motor) is een bus van 2018 met een lengte van 14 meter en heeft 62 zitplaatsen. De bus is voorzien van automaat en luxe stoelen voor een optimaal rijcomfort. deze hoge bus heeft extra veel bagageruimte welke van beide zeiden goed te bereiken is, ideaal voor muziek korpsen! De hele fanfare kan erin.

Toilet, dubbele koelkast, koffiebar en worstenbak aanwezig. Beeldschermen aanwezig. Uiteraard voorzien van een volautomatische airco en een extra luchtzuiverings installatie. Via Bluetooth is het mogelijk uw eigen muziek op de geluidinstallatie van de touringcar af te spelen.

Van Hool EX16H

Deze splinternieuwe van Hool EX16H is geleverd met de nieuwste DAF motor (uiteraard euro 6). De EX16H is een extra hoge bus zodat er veel bagageruimte aanwezig is en biedt plaats aan 59 personen.

Deze bus heeft geen spiegels meer maar camera’s met beeldschermen aan de binnenzijde. Boven elke passagiersstoel zit er een usb aansluiting om mobiele telefoons op te laden. De bus is voorzien van een automaatbak voor optimaal rijcomfort.