Dé koerier in Deventer voor al uw klein transport!

Klein transport

Sallandkoeriers is uw partner in klein transport. Als ervaren koeriersbedrijf weten we hoe op snelle en correcte wijze uw kleine leveringen op afgesproken tijd af leveren op de plaats van bestemming.

Dé koerier in Deventer voor al uw klein transport

Bij transportbedrijven denken veel mensen aan grote vrachtwagen die goederen afleveren bij bedrijven. Een koerier is echter ook in te huren voor klein transport. Bij klein transport moet net zo zorgvuldig worden gehandeld als bij grote ladingen. Wat u ook wilt verzenden, wij gaan altijd op professionele wijze om met uw producten.

Sallandkoeriers levert zowel in binnen- als buitenland. Geen uitdaging is ons te groot! Wij doen aan spoedzendingen, maar kunnen ook bezorgen op een afgesproken tijdstip. U kunt eenmalig gebruik maken van onze service, maar ook op periodieke basis.

Sallandkoeriers is ook in te huren voor koeltransport. Wij beschikken over speciale koeltransportwagens waarmee we uw kwetsbare goederen snel en zorgvuldig kunnen vervoeren.

Klein transport snel afgeleverd op locatie

Als er geen haast bij zit kan u een kleine zending net zo goed laten doen door de post. Een koerier brengt echter een stuk vertrouwen met zich mee. Mensen krijgen een prettig gevoel bij de van deur tot deur afhandeling van de koerier. Maar het grootste voordeel is dat een koerier een stuk sneller is.
Snelheid staat dan ook hoog in het vaandel bij Sallandkoeriers. Deze service en snelheid maken een koerier natuurlijk prijziger dan de postdienst. Veel mensen denken dat een koerier handen vol geld kosten, maar dat is zeker niet het geval. Sallandkoeriers werkt met scherpe prijzen, die altijd eerlijk en transparant worden doorberekend aan de klant.

Wilt u weten wat Sallandkoeriers voor uw klein transport kan betekenen? Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en maken gerust een vrijblijvende offerte voor u op.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook

J.A. Bentum

"Wij van dartorganisatie SDC rijden al jarenlang met Sallandtours. De persoonlijke benadering en de nette bussen zijn voor ons de reden om elke keer weer met dit bedrijf op pad te gaan. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan."

J.A.Bentum
Coach en begeleider LACO Teams