Dé koerier voor al uw klein transport

Sallandkoeriers is uw partner in klein transport. Als ervaren koeriersbedrijf weten we hoe op snelle en correcte wijze uw kleine leveringen op afgesproken tijd af leveren op de plaats van bestemming.

Koeltransport | Spoedtransport | Klein transport

Wij zorgen ervoor dat uw lading op professionele wijze op locatie komt tegen scherpe tarieven. Dit doen wij in zowel binnen- als buitenland. Wij doen aan spoedzendingen, maar kunnen ook bezorgen op een afgesproken tijdstip. Ook met koeltransport zijn wij u graag van dienst. Wij beschikken over speciale koeltransportwagens waarmee we uw kwetsbare goederen snel en zorgvuldig kunnen vervoeren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden en maken gerust een vrijblijvende offerte voor u op. Vul onderstaand formulier in of bel naar 0570 – 52 39 39. Wij nemen spoedig contact met u op.
Uw contactgegevens


Omschrijving van uit te voeren dienst


Overige opmerkingen:

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook

J.A. Bentum

"Wij van dartorganisatie SDC rijden al jarenlang met Sallandtours. De persoonlijke benadering en de nette bussen zijn voor ons de reden om elke keer weer met dit bedrijf op pad te gaan. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan."

J.A.Bentum
Coach en begeleider LACO Teams