Koeltransport Zwolle

Sallandkoeriers is uw partner in koeltransport in Zwolle. Wij beschikken over de nodige ervaring en de beste materialen om uw producten op optimale wijze te vervoeren.

Onmisbare koeltransport in Zwolle

Koeltransport is onmisbaar als verse producten moeten worden vervoerd. Producten als vleeswaren, groenten en fruit en zuivelproducten moeten op correcte wijze worden vervoerd en in juiste conditie worden afgeleverd. Dat geldt overigens ook voor medicijnen.

De juiste temperatuur is cruciaal. Deze controleren we regelmatig om de juiste temperatuur te garanderen. Daarnaast is het erg belangrijk dat de levering op tijd plaats vindt, vooral bij medicijnen. Onze ervaren chauffeurs zijn gespecialiseerd in het zorgen van een snelle en toch veilige transport van uw zending.

Koeltransport in Zwolle regelt u bij Sallandkoeriers

Het belang van koeltransport is groot. Met Sallandkoeriers haalt u een betrouwbare partner in huis met jarenlange ervaring. Wij bezorgen uw producten snel en op de juiste wijze, ongeacht de grote van de lading en de uiteindelijke bestemming. Wij leveren namelijk in binnen- en buitenland. We zijn in te schakelen voor periodiek transport, eenmalig transport en voor spoedzendingen. En dat allemaal vanuit  onze werkplaats in Zwolle!

Omdat het koeltransport goed te laten verlopen werken we met speciaal geïsoleerde en gekoelde busjes en auto’s. Sallandkoeriers is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werkt met de beste materialen en wagens.

Wilt u weten wat Sallandkoeriers in Zwolle voor u kan betekenen? Wij informeren u graag en maken indien gewenst een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten!

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook