Koerier Deventer

Elke aanvraag is weer anders. Wij kunnen onze klanten voorzien van spoedzendingen in binnen- en buitenland. Uw levering binnen no-time afgeleverd in Duitsland? Geen probleem! Onze koeriers realiseren elke bezorging op zorgvuldige wijze. Naast spoedzendingen kunnen we ook leveren op een afgesproken tijdstip. U kunt eenmalig gebruik maken van onze service, maar ook op periodieke basis.

Sallandkoeriers is tevens gespecialiseerd in koeltransport. Omdat we werken met speciale koeltransportwagens en met ervaren chauffeurs, kunnen we uw versproducten en medicijnen op juiste wijze vervoeren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van koeltransport? Kijk hier voor meer informatie.

Salland, de snelste koerier in Deventer

Snelheid staat hoog in het vaandel bij Sallandkoeriers. U schakelt tenslotte een koerier in als u levering snel moet plaats vinden. Daarnaast vinden mensen het prettig dat de complete zending wordt geregeld door één chauffeur. U heeft niet te maken met sorteercentra en verschillende chauffeurs. Bij Sallandkoeriers kun u dan ook rekenen op zorgvuldigheid. Wij werken met betrouwbare koeriers en betrouwbare wagens, om te zorgen voor optimale veiligheid.

Een koeriersdienst hoeft echt niet duur te zijn. De koeriers van Sallandkoeriers zijn in te huren tegen een scherp tarief. Daarnaast werken wij met duidelijke offertes, zodat u precies weet waar u voor betaalt. Wilt u meer weten? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor in Deventer.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook