Koerier Raalte

De koerier van Sallandkoeriers in Raalte levert uw zending altijd op snelle en veilige wijze af op de plek van bestemming.

Flexibele Koerier in Raalte voor binnen- en buitenland

Als koeriersbedrijf moet je flexibel zijn. Geen enkele klantvraag is hetzelfde en hier spelen we graag op in. Of u uw goederen nu zo snel mogelijk afgeleverd wilt hebben of op een vast tijdstip in het buitenland, het kan allemaal. Wij leveren snel en houden ons altijd aan de gemaakte afspraak.

Naast spoedzendingen zijn we in te huren voor periodiek transport, als u bijvoorbeeld drie keer per week uw goederen afgeleverd moet hebben bij uw klant. Wij leveren in binnen- en buitenland, dus alles is mogelijk. Dat geldt overigens ook voor koeltransport. Wij beschikken over speciale koeltransportwagens waarmee we uw versproducten en medicijnen op juiste wijze kunnen vervoeren. Meer informatie over koeltransport vindt u hier.

Salland is uw koerier in Raalte

Het voordeel van een koerier zit ‘m in de snelheid en betrouwbaarheid. Een koerier levert uw zending binnen enkele uren af. Een koerier handelt de zending van deur tot deur af, u heeft niet te maken met sorteercentra en verschillende chauffeurs. Bij Sallandkoeriers staan de volgende kernwaarden dan ook centraal: Snelheid, zorgvuldigheid en flexibiliteit. Wij mogen dan een jong bedrijf zijn, maar wij werken met ervaren en professionele mensen en de beste transportwagens.

Uiteraard kost een koerier meer dan wanneer u uw zending laat leveren door de post. Maar het kost echter geen handen vol geld, zoals vele mensen denken. Sallandkoeriers werkt met scherpe en eerlijke tarieven. Wij maken graag een (vrijblijvende) offerte voor u op, zodat u het zelf kunt zien. Bij Sallandkoeriers weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook