Koerier Zwolle

Voor een snelle en betrouwbare koerier in Zwolle gaat u naar Sallandtours. Wij zijn een jong en dynamisch familiebedrijf, waar service en klantgerichtheid centraal staat.

Wat kan Salland voor u betekenen als ervaren koerier in Zwolle

Geen enkele koerieraanvraag is hetzelfde. De ene klant wil dat zijn goederen zo snel mogelijk worden afgeleverd in Duitsland, de andere wil dat het op een exact tijdstip wordt afgeleverd en hecht veel waarde aan de persoonlijke aflevering van een koerier. Salland Tours speelt in op uw vraag en levert maatwerk en kwaliteit.

Sallandkoeriers levert goederen in binnen- en buitenland. Wij zijn eenmalig in te huren, maar ook voor periodiek transposrt. Daarnaast verzorgen wij uiteraard spoedzendingen. De grote van de lading en bestemming is hierin dan ook nooit een probleem.

Wij doen ook aan koeltransport. Als u hier interesse in heeft vindt u de nodige informatie hier. Wat u ook nodig heeft, wij zorgen er altijd voor dat uw goederen op correcte wijze en binnen afgesproken tijd worden afgeleverd.

Salland is uw koerier in Zwolle

Met Sallandkoeriers haalt u een betrouwbare partij in huis. Wij hebben een flexibele instelling en zijn erg klantgericht. Ondanks dat we een jong bedrijf zijn, werken we met ervaren chauffeurs die zijn gesteld op snelheid en veiligheid. Daarnaast werken we met moderne en betrouwbare auto’s en busjes.

Veel mensen denken dat het inhuren van een koerier ontzettend veel kost. Dat is bij Sallandkoeriers niet het geval. U betaalt altijd een scherpe en eerlijke prijs. Onze offertes zijn altijd transparant en duidelijk, zodat u ook precies weet waarvoor u betaalt. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Deze ontvangt u binnen enkele werkdagen. Meer weten? Neemt u dan gerust contact op.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook