Koeriersdienst Drenthe

Voor passend en betrouwbaar vervoer van uw goederen schakelt u Sallandtours in. Wij zijn een koeriersdienst in Drenthe, een ervaren familiebedrijf dat u vakmensen biedt die uw goederen veilig en snel op de plaats van bestemming krijgen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht en we vervoeren uw goederen in binnen- en buitenland.

Het passende vervoer van uw goederen

Samen met u bekijken we graag wat de mogelijkheden zijn om uw goederen veilig en snel te kunnen vervoeren. U kunt ons inhuren voor losse koeriersdiensten. Daarbij bekijken we wat de geschikte oplossing is voor u. We zijn flexibel en zorgen er zo voor dat er voor iedereen een geschikte manier van vervoeren wordt gevonden. Daarnaast behoort koelvervoer met gekoelde wagens ook tot de mogelijkheden. Onze ervaren vakmensen zorgen er met verschillende auto’s en busjes voor dat uw goederen op een professionele manier vervoerd worden. Op die manier wordt uw bestelling professioneel afgehandeld door bekwame mensen.

Vind bij ons de juiste manier van vervoeren: neem contact met ons op

Onze werknemers helpen u graag verder bij het vinden van de geschikte wijze van vervoer van uw goederen. U kunt via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarnaast kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen als u andere vragen heeft. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0570 523939. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan, stuur uw e-mail dan naar info@sallandtours.nl. U kunt ook het contactformulier op onze site invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook