Koeriersdienst Overijssel

Als u op zoek bet naar een flexibele koersdienst in Overijssel, bent u bij Sallandtours aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat allerlei verschillende soorten losse koeriersdiensten voor u kan doen. We zijn erg flexibel en kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn om uw goederen op de juiste manier veilig en snel te kunnen vervoeren. Met sallandtours kiest u voor een professionele en ervaren partner. Dé koeriersdienst in Overijssel.

Flexibel: de koeriersdienst uit Overijssel die bij u past

Samen met u zoeken wij de passende manier van vervoer voor uw goederen. Dit wordt professioneel afgehandeld door vakmensen met veel ervaring. Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en veilig aankomen op de eindbestemming. We hebben verschillende busjes en auto’s, waardoor er altijd passend vervoer voor uw goederen te vinden is. Ook koelvervoer behoort tot de mogelijkheden. Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven en verzorgen koeriersdiensten in binnen- en buitenland.

Neem contact op: bel of mail ons voor meer informatie

Wij vertellen u graag hoe we u kunnen helpen bij het vervoeren van goederen. Samen kunnen we kijken wat de best passende oplossing is. U kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0570 523939 of u kunt een e-mail sturen naar info@sallandtours.nl. Wij kunnen u dan meer informatie geven of u kunt een afspraak maken. Op onze site vindt u nog een contactformulier dat u kunt invullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook