Nieuw: van Hool EX16H

We zijn verheugd om onze nieuwste aanwinst te introduceren: de splinternieuwe Van Hool EX16H. Deze indrukwekkende touringcar is uitgerust met de nieuwste DAF-motor, volgens de Euro 6-normen, en heeft tal van innovatieve functies om het comfort en de reiservaring van onze passagiers te optimaliseren.

De Bus in Detail

  • Krachtige Motor: De EX16H wordt aangedreven door een krachtige DAF-motor die voldoet aan de hoogste emissienormen. Dit betekent niet alleen geweldige prestaties, maar ook een milieuvriendelijke reis.
  • Ruimte en Comfort: Deze extra hoge bus biedt niet alleen plaats aan 59 personen, maar beschikt ook over aanzienlijke bagageruimte. Reizigers kunnen dus ontspannen en genieten van hun reis, wetende dat hun bagage veilig is opgeborgen.
  • Innovatieve Technologie: De bus is uitgerust met camera's in plaats van spiegels, wat de veiligheid en aerodynamica verbetert. Bovendien zijn er USB-aansluitingen boven elke passagiersstoel om mobiele telefoons op te laden. Het comfort van onze passagiers staat bij ons voorop.
  • Soepel Rijden: Met een automatische versnellingsbak biedt de EX16H een ongekend soepele rijervaring. Het rijcomfort is ongeëvenaard, en onze chauffeurs kunnen moeiteloos manoeuvreren.

Reis naar de Van Hool Fabriek in Noord-Macedonië

Wij zijn door Van Hool uitgenodigd om getuige te zijn van het productieproces van onze nieuwe aanwinst. Hier zijn enkele foto's van ons bezoek:

De EX16H bij Van Hool in België

Overhandiging en Viering in Wijhe

Onlangs was de officiële overhandiging van de bus in Wijhe. Dit hebben we met het aanwezig personeel gevierd met gebak en een gezellige borrel.

Foto's Van Hool EX16H

Hier zijn nog meer foto's van onze prachtige nieuwe Van Hool EX16H:

We zijn ontzettend trots op deze toevoeging aan onze vloot en kijken ernaar uit om onze passagiers te laten genieten van comfortabele en onvergetelijke reizen met deze nieuwe bus.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook