Schoolvervoer Overijssel

U organiseert voor uw school een schoolreis? Gaat u een dagje naar een pretpark of dierentuin, of betreft het een meerdaagse excursie naar het buitenland waarbij u ter plekke ook van de ene locatie naar de andere gereden wilt worden? Wat het ook wordt, uw leerlingen vinden het vast fantastisch om de wijde wereld in te trekken. Bij Sallandtours begrijpen we dat het avontuur al begint met de reis. Voor de kinderen is het feest zodra ze de bus in stappen. En dat moet het blijven totdat ze bij terugkomst allemaal vol verhalen uitgestapt zijn en de ouders ze weer veilig in de armen kunnen sluiten.

Wat bieden wij?

Om uw schoolreis of excursie tot een succes te maken, bieden wij u scherpe prijzen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van schoolreisvervoer begrijpen wij wat belangrijk is voor u en uw leerlingen. In onze bussen kunnen we tot 64 personen vervoeren, en dat natuurlijk comfortabel en veilig. Zo hebben alle zitplaatsen in onze bussen gordels, maar veiligheid begint natuurlijk bij de professionaliteit en ervaring van onze chauffeurs. Ook daarvoor zit u bij Sallandtours Schoolreisvervoer Overijssel goed.

Maak kennis met ons

Neemt u nog vandaag contact met ons op, zodat uw vervoer alvast geregeld is. Heeft u nog vragen of wilt u uw wensen bespreken? Belt u dan met 0570 523939, mail naar info@sallandtours.nl of kijk onder Contact. Heeft u uw wensen al op een rijtje, dan kunt u via Offerte een aanvraag doen, en gaan we binnenkort misschien samen op reis.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook