Streekvervoer Overijssel

Bent u op zoek naar een goede vervoerder dan bent u bij Sallandtours aan het juiste adres. Ons bedrijf staat al vele jaren garant voor degelijk en comfortabel vervoer van diverse groepen. Wij verzorgen reizen van schoolkinderen, verenigingen en andere groepen. Daarnaast is streekvervoer Overijssel ook één van de specialiteiten. Onze chauffeurs weten wat service en klantvriendelijkheid is. Daarnaast is Sallandtours nog van de oude stempel als het gaat om op tijd komen en afspraken nakomen. U kunt er dus op vertrouwen dat de door u bestelde touringcar(s) op de met u afgesproken tijd ook daadwerkelijk voor de deur staan.

Regel uw streekvervoer Overijssel goed en snel

Heeft u streekvervoer Overijssel nodig voor een groep of meerdere groepen? Dan kunt u op het moment dat de datum waarop het vervoer plaats moet vinden bekend is direct contact met ons opnemen. Wij sturen u een offerte of wij zetten de door u gewenste rit meteen voor u in de agenda. U bent er dan zeker van dat het vervoer voor uw uitstapje of ander vervoer goed geregeld is. Sallandtours beschikt over verschillende modellen touringcars, geschikt voor het door u gewenste aantal personen. Onze ervaren chauffeur zal ervoor zorgen dat het een prettige en aangename dag wordt.

Vraag een offerte aan of bel ons voor meer informatie

Wilt u kunnen vertrouwen op een betrouwbare en ervaren vervoerder? Neem dan contact met ons op en vraag direct een offerte aan voor het door u gewenste streekvervoer Overijssel. U kunt een e-mail sturen naar info@sallandtours.nl. Wij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren en uw vragen beantwoorden of u een passende offerte sturen. Neemt u liever telefonisch contact op, bel dan naar telefoonnummer 0570 – 52 39 39.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook