Touringcar meerdaagse reizen

Bent u van plan om met een grote groep mensen een meerdaagse reis te maken? Bijvoorbeeld naar een specifieke plek in het buitenland of misschien wel een rondreis. Boek dan een touringcar meerdaagse reizen bij Sallandtours. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in verschillende soorten vervoer zowel in Nederland als daarbuiten. Wij brengen u en uw reisgezelschap op een prettige manier naar uw bestemming. En als u op de kleintjes let is een touringcar huren bij Sallandtours een uitstekende keuze. Want een touringcar is bij uitstek een van de goedkoopste vervoersmogelijkheden.

Waarom een touringcar meerdaagse reizen boeken bij Sallandtours

Ook al is een reis met een touringcar bij Sallandtour aantrekkelijk geprijsd, de kwaliteit en het comfort hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij streven naar de beste service en zijn zeer klantgericht. Zo maken wij van uw reis met Sallandtour een onvergetelijke ervaring.
Als u een touringcar meerdaagse reizen bij Sallandtours boekt krijgt u een touringcar met voldoende beenruimte en aangename stoelen. Zo kunt u tijdens uw reis lekker uitrusten. Wilt wat extra’s tijdens uw reis? Wij beschikken ook over een aantal luxe touringcars voor nog meer reisgemak.

Reserveer vandaag nog uw touringcar

Wilt u verzekerd zijn van een comfortabele touringcar met een ervaren chauffeur? Reserveer dan vandaag nog een van onze touringcars. Dat kan door ons te bellen op telefoonnummer: 0570 523939. Wilt liever meer informatie of hebt u andere vragen? Laat ons u terugbellen. Dat kan door uw gegevens en telefoonnummer achter te laten op onze contactpagina.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook