Touringcar schoolreis huren

Wanneer u het jaarlijkse schoolreisje voor uw school gaat plannen dan wilt u natuurlijk ook het vervoer goed en tijdig geregeld hebben. Salland Tours heeft al vele tientallen jaren ervaring met het verzorgen van groepsvervoer, onder andere voor schoolreisjes. Dus wilt u een touringcar schoolreis huren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben bussen met verschillende capaciteiten, dus hoe groot of klein het gezelschap ook is, wij kunnen u in alle gevallen passend vervoer bieden. Wel is het belangrijk om dit op tijd te regelen, anders kan het gebeuren dat u achter het net vist.

Een touringcar schoolreis huren doet u nu direct online

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare vervoerder voor uw schoolreisje, denk dan ook zeker aan Salland Tours. Wij kunnen het vervoer van de kinderen voor onze rekening nemen. Onze chauffeurs zijn gewend om met kinderen te reizen en zullen zeker proberen om het ze ook in de bus naar de zin te maken. Een touringcar schoolreis huren kunt u direct online regelen. Maar u kunt natuurlijk ook persoonlijk contact met ons opnemen, dan nemen wij uw vervoersopdracht graag aan.

Huur nu direct uw touringcar voor het volgende schoolreisje met uw school

Wilt u op tijd het vervoer voor het volgende schoolreisje met uw school regelen, neem dan nu direct contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0570 – 52 39 39. U kunt ons ook bereiken via e-mail op het adres info@sallandtours.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook