Touringcar Zwolle

Wanneer u een touringcar in Zwolle nodig heeft, dan kunt u gebruik maken van de dienstverlening van Salland Tours. Wij zijn gevestigd aan de Enkweg 56 in Wijhe, maar wij kunnen u ook uitstekend van dienst zijn wanneer u interesse heeft in het huren van een touringcar in Zwolle. Uiteraard bieden wij u meerdere mogelijkheden voor de verhuur van een touringcar in Zwolle. Zo is het bij ons zelfs mogelijk om een touringcar in Zwolle te huren voor het vervoer van een gezelschap van 64 personen.

Voor iedere gelegenheid een touringcar in Zwolle

Wij bieden goed vervoer aan voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Zo kunt u bij ons terecht voor het vervoer met een touringcar in Zwolle voor personeelsreizen, vakantiereizen, evenementen en dagtochten, maar ook voor schoolreizen bent u bij ons welkom voor een touringcar in Zwolle. Uiteraard wordt de touringcar bestuurd door een professionele, ervaren en zeer vriendelijke chauffeur die zich graag inzet voor uw plezier tijdens de reis. De touringcar in Zwolle heeft voldoende beenruimte voor langere personen en heeft zeer comfortabele stoelen.

Reserveren

U kunt direct een touringcar in Zwolle reserveren bij Salland Tours. Wij zorgen er graag voor dat het vervoer past bij het gezelschap en de persoonlijke behoeften. U kunt via onze website contact met ons opnemen, maar ook door te bellen naar 0570 – 52 39 39 of te mailen naar info@sallandtours.nl. Uiteraard zijn wij er ook om u vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden en onze scherpe prijzen. Daarnaast voorzien wij u graag van vrijblijvend advies.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook