Uniek touringcarbedrijf in Overijssel

Gelegen in Overijssel vindt u het touringcarbedrijf Sallandtours. Dit jonge en dynamische familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van goed georganiseerde tours, aangevraagd door geïnteresseerden uit heel Nederland. Klantvriendelijkheid staat voorop en we zetten dan ook alles in het werk om u te voorzien van alle gemakken. Alles wordt volledig op uw wensen en behoeftes afgestemd waardoor u verzekerd bent van een aangename vervoerservaring.  We bieden reizen aan door het gehele land en u kunt ons ook inhuren voor ritten naar het buitenland, ongeacht of dit particuliere of zakelijke doeleinden betreft.

Touringcarbedrijf Overijssel voor elke gelegenheid

Touringcarbedrijf Sallandtours in Overijssel beschikt over een waar wagenpark waarin alle beschikbare bussen op uw verzoek staan te wachten. We beschikken over bussen met verschillende capaciteit zodat we voor zowel grotere als kleinere groepen het ideale vervoer kunnen aanbieden. U kunt een bus inhuren voor een bedrijfsuitje, of een schoolexcursie of gewoon om de gehele familie naar de juiste plaats van bestemming te vervoeren. We bieden een aantrekkelijke prijsstelling waardoor onze diensten goed betaalbaar zijn en uiteraard kunt u vertrouwen op een professionele chauffeur voor ieders veiligheid.

Neem contact op

Hebt u vervoer nodig voor een speciale gelegenheid, neem dan direct contact op met Sallandtours. We kunnen u dan van alle informatie voorzien en een afspraak in te plannen. Met één telefoontje is alles direct geregeld. Ons telefoonnummer is 0570 523939. Ook kunt u ons mailen op info@sallandtours.nl. We sturen u een offerte toe waarin alle mogelijkheden duidelijk worden voorgelegd.

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook