Dafje In Dafje Uit in Giethoorn

Giethoorn ( Hollands Venetië ) is een bijzonder dorp met een bijzondere geschiedenis en een rondrit door de omgeving is dan ook een verrassende ervaring. Het natuurgebied rond Giethoorn draagt van oudsher de naam: ‘de Wieden’ en maakt deel uit van het grootste laagveenmoeras van West-Europa. Samen met het aangrenzende natuurgebied ‘de Weerribben’ vormt het gebied het nationaal park ‘Weerribben-Wieden’.

Programma:

09:30 uur

Onze luxe touringcar, voorzien van airco en toilet, staat voor en uw gasten hebben de tijd om in te stappen. Aansluitend vertrekt u naar Giethoorn.

10:30 uur

In Giethoorn aangekomen wordt u op een gezellige locatie ontvangen met koffie of thee en gesorteerd gebak.

11:00 uur

Na de uitleg en de indeling (er gaan 4 personen in 1 Daf) is het tijd om Giethoorn te ontdekken vanaf het water en met de Hollandse Daf!

Lekker Toeren:
50 jaar terug in de tijd. Een ronkend motortje, kleine bandjes en een dun stuurtje. Waar doet `t u aan denken? Aan een Dafje natuurlijk! Uw uitje wordt een leuk feest met een parade van de enige echte Oudhollandse personenauto. Een stoet, met pientere pookjes staan pronkend op u te wachten. Met een kleurrijk lint slimme automaatjes gaat u op avontuur!

Een fascinerend gebeuren met uw genodigden door het prachtige Hollandse landschap. Tijdens de puzzelrit dient u diverse vragen te beantwoorden om zo met uw team de meeste punten te kunnen scoren.  Iedereen wil natuurlijk de felbegeerde Dafbokaal winnen maar voorop staat het plezier en het beleven van de romantiek uit de jaren 60/70.

Vanaf het water:
In de kop van Overijssel, in het centrum van het natuurreservaat, ligt het dorpje Giethoorn. Het karakteristieke dorpsbeeld van Giethoorn wordt bepaald door de vele grachten, de typische hoge bruggetjes en de rietgedekte boerderijen. Ook vaart u door schitterende natuurgebieden. U kunt kiezen voor een fluisterboot, een sloep, een kano of het karakteristieke vaartuig de Gieterse punter.

 • Het programma ziet er deze dag als volgt uit:
 • 11:00 uur Aanvang Dafjestour inclusief picknickmandje met versnapering voor onderweg.
 • 13:00 uur Pauze met royale koffietafel incl. soep en kroket, diverse broodsoorten, beleg, koffie en thee etc.
 • 14:00 uur Aanvang fluisterbootvaren, zeilpunteren, kanoën of sloepvaren.
 • 16:00 uur Prijsuitreiking inclusief Dafbokaal inclusief 1 consumptie (dit kunt u uitbreiden met een extra drankje, bittergarnituur etc.)

16:30 uur

Vertrek naar uw dinerlocatie.

17:15 uur

U kunt 2,5 uur genieten van heerlijke internationale buffetten met gerechten die al klaar zijn of die speciaal voor u in de wok of op de plaat vers worden bereid! Dat is genieten van een keur aan heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten! Gedurende 2,5 uur zijn ook alle non- alcoholische drankjes inbegrepen en voor bijvoorbeeld bier en wijn betaalt u dan ca. € 1,00 per glas.
Men heeft hier aparte ruimtes beschikbaar voor gezelschappen.Uiteraard kunt u ook kiezen voor een drie gangen diner (korting ca. € 14,00 p.p./excl. drankjes) of een andere locatie; prijzen en suggesties op aanvraag.

20:30 uur

Verwachte thuiskomst, einde van het programma.

Prijsindicatie:

45 – 62 personen € 118,00 per persoon
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op bovenstaand programma ook mogelijk. Prijzen en suggesties op aanvraag.

Inclusief:

 • Vervoer per luxe touringcar met airco & toilet.
 • 2 kopjes koffie/thee en gesorteerd gebak.
 • Dafjestour inclusief puzzeltocht met vragen onderweg en een mandje met versnaperingen.
 • Lunch met soep en kroket als beschreven.
 • Fluisterboot varen of punteren (kan ook met zeil punteren).
 • Prijsuitreiking incl. 1 consumptie.
 • Live cooking dinerbuffet 2,5 uur incl. drankjes zonder alcohol als beschreven.
 • Verzorging van de chauffeur.
Meyer Werf Apfelkorn

De Meyer Werf en Apfelkorn

Bewonderenswaardige Cruiseschepen en innovatieve scheepsbouw. Dat is wat u kunt verwachten in het bezoekerscentrum. Een unieke blik in de bouwdokhallen waar onder andere de schepen AIDA en Disney en Co gebouwd werden. U krijgt een fascinerende blik in de wereld van de Luxusliners. In de Brennerei Apfelkorn heerst een unieke sfeer. De uitgebreide rondleiding laat…

Meer informatie
Koken met Collega's

Koken met Collega’s

Samen een kookworkshop volgen staat garant voor een gezellige en smakelijke invulling van dit personeelsuitje. Lekker kokkerellen onder begeleiding van een professionele kok. Jullie maken van tevoren een keuze uit één van de programma’s en aan de hand daarvan jullie gaan koken. Er is voor elk wat wils op culinair gebied. Na het kokkerellen genieten…

Meer informatie
Chocolade Havens

Chocolade & de Havens van Rotterdam

Bij deze demonstratie kijkt u op de vingers van de chocolatier, wordt u meegenomen in de wereld van chocolade en keurt u uiteraard zelf de bonbons die ter plekke voor u worden gemaakt. Tijdens de rondvaart beleeft u het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen in één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet…

Meer informatie
Bruisend Parijs

Dagje Bruisend Parijs

Parijs behoort tot de best bezochte steden ter wereld. De reputatie van Parijs als ‘stad van de liefde’ draagt hier een belangrijk steentje aan bij. Net als de rijke historie en de vele bezienswaardigheden die de stad telt. Voor Nederlandse toeristen is Parijs ook nog eens een stad die gemakkelijk bereikbaar is. Het positieve van…

Meer informatie
Eigen Idee

UW EIGEN IDEE…

U wilt u een geweldige dagtocht of personeelsuitje organiseren, u heeft zelf al een idee maar u loopt tegen vragen of belemmeringen aan. Laat het ons weten en wij gaan samen aan de slag om uw wensen en onze mogelijkheden perfect op elkaar af te stemmen. Wij maken dan een mooi arrangement voor u waarbinnen…

Meer informatie

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook