Koken met Collega’s

Samen een kookworkshop volgen staat garant voor een gezellige en smakelijke invulling van dit personeelsuitje. Lekker kokkerellen onder begeleiding van een professionele kok. Jullie maken van tevoren een keuze uit één van de programma’s en aan de hand daarvan jullie gaan koken. Er is voor elk wat wils op culinair gebied. Na het kokkerellen genieten jullie samen van de zelf bereide maaltijd in de gezellige kookstudio.

Ter informatie:
Dit is een voorbeeld van een kookworkshop in de regio. Uiteraard kunnen wij kookworkshops regelen in het hele land, al dan niet met een dag- en/of avondprogramma maar zo heeft u alvast een beeld van hoe iets dergelijks er uit kan zien!

15:30 uur

Nadat iedereen is ingestapt brengt onze chauffeur u per luxe touringcar, voorzien van airco en toilet naar de kooklocatie!

16:30 uur

Verwachte aankomst op een sfeervolle locatie waar u hartelijk wordt ontvangen met een aperitief en wat lekkers. Nadat iedereen is uitgestapt vertrekt de chauffeur en krijgt u uitleg over het programma.

Hoe ziet deze avond er uit?

Allereerst heeft u de keuze uit diverse programma’s:

  • Amuse tour.
  • Pasta Fresca.
  • Tapas & sushi.
  • De Indische keuken.

En……een BBQ workshop is ook mogelijk op deze locatie!

Voor elke workshop geldt: een vaste prijs inclusief bier-fris-wijn-koffie-thee en een super dynamisch programma van ruim 3,5 uur met top ingrediënten, inspirerende begeleiding, een gezellige sfeer en ‘last but not least’, lekker eten! U kunt op elk gewenst tijdstip starten!

De Amuse Tour:

U gaat in kleine groepjes aan de slag met een 8-gangen Amuse diner. Elk groepje maakt voor alle deelnemers een creatieve amuse. Allerlei technieken en culinaire invloeden komen aan bod. Als uw amuse klaar is presenteert u dit aan de groep en krijgt u meteen jury commentaar. Dus veel dynamiek en humor met een gevarieerd menu én geschikt voor iedereen!

Pasta Fresca:

Zelf verse pasta maken staat centraal in deze workshop, een recept dat al eeuwen van moeder op dochter is doorgegeven ligt voor u klaar. Voor de overige recepten wordt je team uitgedaagd om creatief en communicatief samen te werken. U maakt namelijk op basis van een picknickmand vol aan verrassing ingrediënten zelf een saus, een seizoen salade en een dessert. Een mooie mix van traditie en eigen inspiratie. Het resultaat: U leert verse pasta maken, maar u leert ook meer over wat u zelf en wat uw team culinair in huis heeft. Geschikt voor: teams die in zichzelf willen investeren, groepen die een programma willen beleven vol energie en uitdaging.

Tapas & Sushi:

Tapas en sushi zijn momenteel de meest populaire gerechten in Nederland. Helaas wordt dat vaak een ‘kant-en-klaar’ product maar vandaag leert u echte verse smaakbommetjes maken. U maakt 3 soorten sushi (maki, nigiri, california) met verschillende vullingen en toppings, als voorgerecht. En vervolgens 5 soorten tapas als hoofdgerecht. Bij de koffie serveren we Spaanse noga. Geschikt voor iedereen! En… bent u gek van sushi? U kunt ook alleen sushi maken met nog meer variëteit!

De Indische keuken (Nasi Rames):

Geïnspireerd door de grondleggers van de echte Nasi Rames, Tante Truus & Paatje van restaurant Oud Indië, maakt u de echte nasi goreng met daarbij ajam asem manis, saté babi, acar acar, tahu blado, urap urap, sambal en sambal goreng telor. Heerlijk gekruide gerechten uit de Indische keuken. U werkt met verse specerijen, die u onder ander in de vijzel verwerkt. Het resultaat is een bord vol geweldig soulfood. Bij de koffie serveren we spekkoek. Geschikt voor: iedereen die van Indisch eten houdt!

Bovenstaande suggesties zijn echte aanraders voor een scherpe prijs! Wilt u een uitgebreider programma dan is dat mogelijk en kunt u kiezen voor het arrangement Tapas; dit duurt een uur langer en is wat uitgebreider waarbij wij wel gelijk willen opmerken dat voorgaande, voordeliger arrangementen, ook allemaal volwaardige diners zijn!

TAPAS 

Paëlla del terra y mar (met kip & gamba’s)
***
Ensalada Andaluza de tomate, atún y pimientos.
(Andalusische salade)
Banderilla di Miguel
(Spies met manchego kaas, gebakken chorizo en sherry uitje)
Migas amb tomàquet y aceitunas. (Hartig Madrileens brood)
Lomo de cordero en adobo. (Gebakken kruidig lamsvlees)
Tortillitas a la Navarra. (Tortillas met chorizo)
Albongidas al Aragon. (Spaanse gehaktballetjes)
***
Gecarameliseerde appel met ijs en Pedro Ximenez sherry siroop
Deze ongekend gevarieerde eetcultuur is erg leuk om te koken. Snel, vers, smakelijk, verrassend, creatief. En om toch een beetje in Noord-Europese traditie te blijven, is er een 3-gangen diner van gemaakt. De prijs voor dit arrangement is hetzelfde maar consumpties zijn niet inbegrepen. U kunt een drankenarrangement afkopen voor ca. € 17,50 p.p. (koffie, thee, bier, fris en huiswijnen). Duur: ca. 4,5 uur

TIP: voor ca. € 19,50 per stuk zorgt men voor een keukenschort 1e kwaliteit met opdruk!

20:15 uur

Onze chauffeur staat klaar om u weer naar huis te brengen.

21:00 uur

Verwachte thuiskomst, einde van het programma.

Prijsindicatie:

35 – 44 personen € 75,00 per persoon.
45 – 50 personen € 69,50 per persoon.
Uiteraard zijn andere aantallen en variaties op dit programma mogelijk. Prijzen en suggesties op aanvraag. Overigens biedt de locatie plaats aan maximaal 50 gasten.

Inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar op basis van brengen en halen.
  • Ontvangst met aperitief en wat lekkers.
  • Ruim 3,5 uur durend kookprogramma incl. begeleiding, receptuur, ingrediënten en drankjes.
  • Verzorging van de chauffeur.
Dafje in Dafje uit

Dafje In Dafje Uit in Giethoorn

Giethoorn ( Hollands Venetië ) is een bijzonder dorp met een bijzondere geschiedenis en een rondrit door de omgeving is dan ook een verrassende ervaring. Het natuurgebied rond Giethoorn draagt van oudsher de naam: ‘de Wieden’ en maakt deel uit van het grootste laagveenmoeras van West-Europa. Samen met het aangrenzende natuurgebied ‘de Weerribben’ vormt het…

Meer informatie
Meyer Werf Apfelkorn

De Meyer Werf en Apfelkorn

Bewonderenswaardige Cruiseschepen en innovatieve scheepsbouw. Dat is wat u kunt verwachten in het bezoekerscentrum. Een unieke blik in de bouwdokhallen waar onder andere de schepen AIDA en Disney en Co gebouwd werden. U krijgt een fascinerende blik in de wereld van de Luxusliners. In de Brennerei Apfelkorn heerst een unieke sfeer. De uitgebreide rondleiding laat…

Meer informatie
Chocolade Havens

Chocolade & de Havens van Rotterdam

Bij deze demonstratie kijkt u op de vingers van de chocolatier, wordt u meegenomen in de wereld van chocolade en keurt u uiteraard zelf de bonbons die ter plekke voor u worden gemaakt. Tijdens de rondvaart beleeft u het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen in één van de grootste zeehavens ter wereld. U ziet…

Meer informatie
Bruisend Parijs

Dagje Bruisend Parijs

Parijs behoort tot de best bezochte steden ter wereld. De reputatie van Parijs als ‘stad van de liefde’ draagt hier een belangrijk steentje aan bij. Net als de rijke historie en de vele bezienswaardigheden die de stad telt. Voor Nederlandse toeristen is Parijs ook nog eens een stad die gemakkelijk bereikbaar is. Het positieve van…

Meer informatie
Eigen Idee

UW EIGEN IDEE…

U wilt u een geweldige dagtocht of personeelsuitje organiseren, u heeft zelf al een idee maar u loopt tegen vragen of belemmeringen aan. Laat het ons weten en wij gaan samen aan de slag om uw wensen en onze mogelijkheden perfect op elkaar af te stemmen. Wij maken dan een mooi arrangement voor u waarbinnen…

Meer informatie

Wilt u een touringcar huren?

Vraag een offerte aan en wij geven u spoedig een scherpe prijsopgaaf.

Hebt u vragen? Bel ons gerust!
Wij zijn te bereiken op 0570-523939

Op de hoogte blijven van wat wij doen?
Volg ons op Facebook